Vásáráthelyezés
Informácie o preložení krajinského jarmoku hovädzieho dobytka (Országos marha és kirakó vásár), ktorý sa mal konať dňa 13. 06. 1914 v Revúcej. Aktuálny termín jeho konania je 15. 06. 1914. Jesenný jarmok, ktorý bol stanovený na 21. 09. 1914 bol preložený na 28. 09. 1914.