A Stefánia száloda...
Správa o tom, že hotel Stefánia v Humennom je po ukončenej renovácii v decembri 1910. Nájomcom hotela je naďalej Ignác Neumann. Ponúka 12 komfortne zariadených izieb. Jedálne sú tiež vo vyhovujúcom stave tak na prízemí ako aj na poschodí.