Karácsonyi ünnep
Správa o tom, že v rímskokatolíckej dievčenskej kláštornej škole v Humennom dňa 22. 12. 1910 prebehla vianočná slávnosť. Pre chovankyne boli porozdelované darčeky, ktoré im každoročne posiela vdova grófka [Leontína] Andráši (Aladárne Andrássy).