Figyelmeztetés - Pál, Imrich
Text obežníka riaditeľa uhorskej kráľovskej pošty a telegrafu v Košiciach Imricha (Imre) Pála, v ktorom opozorňuje poštové úrady a poštových úradníkov, na predpisy, ktoré je potrebné zachovať zachovať, aby mohli byť zásielky včas doručené. Tie isté predpisy patria aj pre používateľov pôšt.