Pártolni való mozgalom
Správa o tom, že na ministerstvo obchodu bola podaná žiadosť o zriadenie ďalšej železničnej stanici v Humennom. Jeden z hlavných dôvodov je ten, že jej súčasné umiestnenie je vzdialené od mesta a je potrebné v prípade zlého počasia prejsť cez rozbahnené priestranstvo.