Dr. Reichard Salamon...
Správa o tom, že mešťanosta Sátoralajujhely (HU) Dr. Slamon Reichard odstúpil zo svojho postu v decembri 1910. Naďalej však bude prevádzkovať svoju advokátsku kanceláriu tamtiež.