Sztropkói kiutasitások
Informácia o tom, že ortodoxná židovská náboženská obec Stropkova podala sťažnosť na župný úrad v decembri 1910. Tamojšia hraničná stráž bez rozdielu vyhosťuje židov, aj takých, ktorí tu žijú niekoľko generácií. Podžupa Gyula Dókus sľúbil zjednať nápravu.