Sorozás
Pod predsedníctvom podžupa Gemersko-malohontskej župy Gejzu (Géza) Lukácsa prebiehali odvody brancov v Revúcej dňa 31. 05. 1914. Zúčastnilo sa ich 25 mladých mužov, pričom komisia uznala schopných 16.