A munkaszeretet és takarékosságra való nevelés - Longauer, Alojz
Zamyslenie sa nad prácou a významom učiteľa pri formovaní vzťahu mladého človeka k práci. Príspevok odznel na zhromaždení Spolku učiteľov ľudových škôl Gemersko-malohontskej župy v Muráni začiatkom júna 1914.[ Autor pôsobil ako kantor na Štátnej ľudovej škole v Revúcej].