Érettségi vizsgálatok
Na Štátnej vyššej obchodnej škole v Revúcej sa budú konať maturitné skúšky v školskom roku 1913/14 v dňoch 15. - 16. 06. 1914. Zúčastní sa na nich zástupca ministerstva školstva a osvety - Dr. István Szűcs a za ministerstvo obchodu kráľovský radca János Lukács.