Majális
Štátna ľudová škola v Jelšave usporiada dňa [1]. 06. 1914 spoločenskú zábavu spojenú s kultúrnym programom. S príhovorom vystúpi riaditeľ školy Ondrej (Endre) Roszjár. Článok prináša mená účinkujúcich.