A gömöri ref. egyházmegye uj esperese - (km.)
Na zasadaní gemerského seniorátu evanjelickej reformovanej cirkvi v Rimavskej Sobote dňa 2. 06. 1914 bol zvolený za seniora Štefan (István) Czinke, duchovný z Rimavskej Soboty. Kandidovali aj Ján (János) Duzsa z Plešivca, Andrej (Andor) Réti z Veľkého Blhu, Martin (Márton) Buzi z Kamenian, Ladislav (László) Réz z Rožňavy.