Közgyűlés
Valné zhromaždenie (v poradí 21.) Muránskej železničnej účastinnej spoločnosti (Murányvölgyi h. é. vasut részvénytársaság) sa konalo dňa 17. 06. 1914. Miesto nie je uvedené. Zúčastnilo sa ho 16 účastinárov, ktorí vlastnia 170 000 účastnín. Prejednalo sa ročné hospodárenie a doplnila sa riaditeľská rada. Boli do nej zvolení: Gejza (Géza) Kubinyi ml., slúžny, a Jozef (József) Smál, mešťanosta Revúcej. Do kontrolnej rady bol zvolený Dr. Dezider (Dezső) Mihalik a Dr. Zoltán Szontagh. Po valnom zhromaždení sa konalo zasadanie riaditeľskej rady.