Orvosok és gyógyszerészek gyűlése...
Spolok lekárov a lekárnikov Gemersko-malohontskej župy (Gömörmegyei orvosok és gyógyszerészek egyesülete) zasadal pod vedením svojho podpredsedu Dr. Dezidera (Dezső) Póscha dňa 4. 06. 1914 v Rožňave. [Dr. Dezider (Dezső) Pósch sa po štúdiách v zahraničí usadil v roku 1880 v Rožňave. Pozri Tököli, G.: Ki kicsoda Rozsnyón, s. 283].