Uj iskolák
V novom školskom roku 1914/15 povolil minister školstva a osvety zriadenie Štátnej ľudovej školy v Klenovci s dvoma učiteľmi, Štátnej ľudovej školy v Gemerskej Panici s piatimi učiteľmi. Štátna ľudová škola v Rožňave bola posilnená jedným učiteľom. Rozhodnutie bolo zverejnené v júni 1914.