Frank István
Nekrológ o medovnikárovi a živnostníkovi Humenného Štefanovi (István) Frankovi [1845-1910], ktorý bol pochovaný v Humennom 28. 12. 1910. Kladné hodnotenie jeho práce. Dokázal sa presadiť aj na zahraničných trhoch. Prevádzkoval aj pálenicu na lieh (slivovicu a koňak). [Nie je uvedený deň úmrtia, iba deň pohrebu.]