Karácsony az uradalmi udvarban
Správa o dobročinnosti grófky Márii Andráši, manželky grófa Alexandra Andrášiho (Sándorné Andrássy), ktorá v kaštieli v Humennom v decembri 1910 rozdelila darčeky medzi zamestnancov panstva (hračky, teplé ošatenie atď.)