Január 14
Správa o tom, že Humenský dobročinný židovský ženský spolok pod vedením predsedníčky Ervinné Moskovics usporiada koncert spojený s tanečnou zábavou v Humennom 14. 01. 1911. Na koncert boli pozvaní traja významní umelci: Vilma Hegyaszay (Modern szinház, Budapet), Károly Ferenczy (Vígszinház, Budapešt), János Kurucz známi skladateľ a klavirista.