Hymen hir
Správa o tom, že právnik Dr. Ľudovít (Lajos) Harasthy [syn hlavného slúžneho z Humenného Mikuláša H.] sa zasnúbil s Oľgou Rónai, dcérou Karola (Károly) Rónai, vedúceho úradu pozemkovej knihy v Humennom v decembri 1910