Szabad liceum
Správa o tom, že v rámci prednáškového cyklu slobodné lýceum odprednáša učiteľ Filip Ligeti prednášku na tému "korenie života". Uskutoční sa v Humennom dňa 8. 01. 1911. Sprievodným programom bude vystúpenie orchestra štátnej meštianskej školy pod vedením profesora Ľudovíta (Lajos) Weszellyho