Forditsuk vissza a vitorlát - (tp.)
Úvaha pravdepodobne rímskokatolíckeho duchovného Petra (Péter) Traumu o usporiadaní pomerov v povojnovom Uhorsku, hlavne čo sa týka duchovných, morálnych a etických hodnôt človeka.