Ferdinánd bolgár király a koronázáson : Budapest, dec. 30 - (A-ny.)
Správa z neoficiálnej návštevy bulharského kráľa (cára) Ferdinanda Coburga v Budapesti (HU) v decembri 1916. Zúčastnil sa slávnostnej korunovácie uhorského panovníka Karola IV. a prezrel si mesto - inkognito.