Érettségi miniszteri biztosok
Uhorské ministerstvo školstva a osvety poverilo penzionovaného riaditeľa Štátnej vyššej obchodnej školy v Budapesti (HU) Károlya Fillingera návštevou Štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej, kde sa budú konať maturitné skúšky v dňoch 1. - 5. 06. 1915. Uhorské ministerstvo obchodu vyslalo tajomníka Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci (HU) Ignáca Sugára.