Osztályvizsgálatok
Správa o termínoch konania áverečných ročníkových skúšok na Štátnej vyššej obchodnej škole v Revúcej v dňoch 25. - 27. 06. 1915 a na Štátnej meštianskej chlapčenskej škole v Revúcej v dňoch 28. a 29. 06. 1915.