Az izr. nőegylet mulatsága
Referát z dobročinného podujatia spojeného s koncertom, ktorý usporiadal Humenský dobročinný židovský ženský spolok [dňa 14.01.1911] pod vedením spolkovej predsedníčky Ervinné [?] Moskovics. Traja umelci z budapeštianskych divadiel boli zárukou vysokej úrovne podujatia.