Halálozás
Správa o smrti súkromníka z Humenného [nie je uvedené v akom odbore predtým pracoval] Dávida Schwarcza vo veku 81 rokov. Menovaný bol v príbuzenskom pomere s hlavným redaktorom týždenníka Homonna és Vidéke Dr. Alexandrom Dickom.