Nagygűlés
Správa o tom, že v Humennom prebehla 8. 01. 1911 výročná schôdza hornozemplínskeho obvodu Uhorského krajinského obchodného združenia (OMKE) za predsedníctva obchodníka Filipa (Fülöp) Proppera. Za krajinskú organizáciu bol prítomný tajomník združenia Dr. Sándor Katona, ktorý predložil viacero návrhov ohľadom drahoty potravín.