Mulatság Mezőlaborcon
Správa o organizovaní tanečnej zábavy v Medzilaborciach pod patronátom grófa Viktora Hoyosa 5. februára 1911. Výnosy z tejto zábavy budú použité pre potreby rímskokatolíckeho kostola v Medzilaborciach