Helyi kereskedelmünk
Úvodník venovaný myšlienke vykorenenia tzv. sladkého ničnerobenia a čakania na to, záležitosti za nás porieši niekto iný. Obchodovanie a obchodníci v Humennom si už vytýčili konkrétny cieľ, čo je kladom.