Meghivó : A mezőlaborczi Takarékpénztár Részvénytársaság... - Az igazgatóság
Text pozvánky na výročnú schôdzu účastinárov Medzilaboreckej sporiteľni, účastinnej spoločnosti na deň 19. 02. 1911. Program schôdze.