Meghivó
Pozvánka na koncert, ktorý usporiada Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola v Humennom 2. 02. 1911. Výnos z koncertu sa použije na základinu "Gerecz" ako aj na podporu spolkovej činnosti školy.