Halálozások
Vo veku 30 rokov zomrel náhle mladý evanjelický reformovaný duchovný z farnosti Skerešovo Jozef (József) Litkey. Zanechal manželku Sáry, rod. Gaszner a malú dcérku. Jeho svokrom bol Imrich (Imre) Gaszner, lesmaster coburgovského lesného panstva na dôchodku. Pohreb sa konal dňa 3. 01. 1917. Dňa 3. 01. 1917 zomrel vo veku 68 rokov penzionovaný riaditeľ Štátnej ľudovej školy v Jelšave. Jeho syn Gejza (Géza) Erőss pôsobil v tom čase ako evanjelický učiteľ v Jelšavskej Teplici.