Statistka
Správa prináša stručné výsledky zo sčítania ľudu, ktoré prebehlo v decembri roku 1910. Mesto Humenné má podľa neho 3996 obyvateľov. Celkove 413 domov, obývané byty v nich 919, prázdnych je 39 bytov. Ústavné domácnosti sú 4.