Halálozás
Správa o tom, že vo februári 1911 v Kamenici nad Cirochou zomrel penzionovaný obvodný notár František (Ferenc) Benyovszky vo veku 90 rokov. V menovanom stráca otca tamojší obvodný notár Barnabáš Benyovszky.