Elszámolás - A homonnai áll. polgári és, felső kereskedelmi iskola igazgatósága
Text verejného vyúčtovania z príjmov za koncert, ktorý zorganizovala Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola vo februári 1911.