Áthelyezés
Správa o úradnom preložení školského inšpektora Maximiliána (Miksa) Szirmayho zo župy Bihar (RO+HU) do Humenného, kde nastúpi vo februári roku 1911 ako riaditeľ Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu (A homonnai Tanfelügyelői Kirendeltség)