Ünnepély
Pri príležitosti kráľovskej korunovácie pripravili žiaci Štátnej ľudovej školy v Revúcej v januári 1917 slávnostný kultúrny program pre verejnosť. Vystúpili v ňom: školský spevokol, študentky Anna Traum, Jolan Traum, Mária (Maruska) Szuhay, Margita (Margit) Viest a ďalší. Príležitostný referát predniesol učiteľ Karol (Károly) Molnár.