Elszámolás - Toronszky, Alex; Schäffer, Vojtech
Text finančného vyúčtovania z tanečnej zábavy v Humennom 5. 02. 1911, ktorej hlavným organizátorom bol Humenský katolícky kruh (A homonnai Katholikus Kör)