A magánpolgári leányiskola farsangi mulatsága - B.
Glosa kladne hodnotí fašiangovú zábavu Humenskej súkromnej divčenskej meštianskej školy, ktorá sa uskutočnila v Humennom vo februári 1911. Kultúrny program na vysokej úrovni vďaka činorodosti riaditeľky Márii Kovács, ako aj ďaľším usporiadateľom.