Kabaré
Revúcke kasíno pripravovalo na január 1917 kabaretné vystúpenie. V programe mali byť uvedené hudobné čísla - miešaný spevokol s dirigentom Petrom (Péter) Traumom, sólové vystúpenie Róberta Schmidta a Dezidera (Dezső) Pappa. Na scénu sa má dostať fraška "A dalárdisták" (Zboristi) v 3. dejstvách v preklade Antona (Antal) Derékiho. Peter Traum bude mať prednášku "A háboru kulissza titkai" (Tajomstvá spoza vojnových kulís).