Elismerő okirat
Za zásluhy pri upisovaní vojenskej pôžičky dostali čestný diplom Uhorského ministerstva financií v januári 1917 mešťanosta Rimavskej Soboty Dr. Ladislav (László) Kovács a inšpektor ľudových škôl v Gemersko-malohontskej župe Štefan (István) Bihari.