Nyilvános elszámolás - Kovács, Mária
Text verejného vyúčtovania z príjmov za koncert, ktorý organizovala Humenská súkromná dievčenská meštianska škola (A homonnai Magán Polgári Leányiskola) vo februári 1911. Menoslov predplatiteľov a výška ich príspevku. Celkový čistý zisk bol 353,90 korún.