Halálozás
Správa o tom, že v Sarajeve 28. 02. 1911 zomrel po dlhej chorobe colný úradník tabakového dôchodku [?] (dohányjövedelmi vámtiszt) Rudolf (Rezső) Vogler, rodák z Vyšných Čabín. Pohreb sa uskutočnil 2. 03. 1911 v Sarajeve v rímskokatolíckom obrade. Otec menovaného Zenó V., matka rod. Irma Szmoligovics, bratia Oskár (Oszkár) a Eugen (Jenő), sestra Margita V. vydatá Beláné Durcsinszky.