Kinevezések az adókivető bizottságokba - (G.K.)
V januári 1917 boli v štyroch obvodoch Gemersko-malohontskej župy: Rimavská Sobota, Tornaľa, Rožňava a Jelšava, stanovení členovia komisií pre stanovenie daní na obdobie rokov 1917-1919. V rožňavskej komisii sú zastúpení: Fridrich (Frigyes) Markó, obchodník, Dr. Ignác Stromp, advokát a ako doplňujúci členovia živnostníci Juraj (György) Lipták a Andrej (Andor) Aczél. Revúcka komisia pozostávala z týchto členov: Imrich Czibur, advokát z Jelšavy, Imrich Gaszner, lesný radca z Revúcej. Ako náhradní členovia boli vymenovaní: Maximilián (Miksa) Wachsberger a profesor Ján (János) Omaisz.