Kitüntetett vármegyei aljegyző
Župný podnotár Gemersko-malohontskej oblasti Dr. Štefan (István) Fáy, ktorý pôsobil ako poručík v zálohe pri Druhom cisárskom a kráľovskom husárskom pluku (Cs. és kir. 2 huszárezred), bol v januári 1917 vyznamenaný vojenským vyznamenaním Signum laudis.