Pro Transsylvania
Správa o preložení termínu konania spoločenského podujatia Pro Transsylvania v Rimavskej Sobote, ktoré sa pre ochorenie Andreja (Andor) Mojsesa z Rožňavy, bude konať namiesto 19. 02. 1917 dňa 26. 02. 1917. Pre veľký záujem sa pripravuje repríza na 27. 02. 1917. Vstupenky sú v predpredaji u kníhkupca Mikuláša (Miklós) Rábélya ml. [V Slovenskom biografickom slovníku 5, s. 12 sa pri hesle Mikuláš Rábély sa spomína len jeho syn Karol, ktorý sa stal kníhtlačiarom, vydavateľom a redaktorom po svojom otvoci v Rimavskej Sobote].