Előléptetések és kinevezések
Správa o povýšení štyroch zamestnancov Účtovného úradu, ktorý bol zriadený pri Finančnom riaditeľstve v Rimavskej Sobote vo februári 1917. Finančný poradca (pénzügyi számtanácsos) Leopold (Lipót) Somossy bol zaradený do 2. skupiny 8. platovej triedy, finančný kontrolór (pénzügyi számvizsgáló) Viktor Volkó do 1. skupiny 9. platovej triedy, finančný kontrolór Rudolf (Rezső) Dapsy tak isto a finančný revízor Ľudovít (Lajos) Petheó do 2. skupiny 9. platovej triedy.