Uj tábori lelkész
Evanjelický a. v. duchovný Gustáv (Gusztáv) Posch bol povolaný k vojenskému veliteľstvu do Banskej Bystrice [vo februári 1917]. Pravdepodobne bude vyslaný do Kotoru (HR) ako poľný duchovný.