Liceum
Správa o pokračovaní prednáškového cyklu "slobodné lýceum" v Humennom v marci 1911. Prednášať bude profesor zo Sárospataku Sándor Szabó. Téma prednášky "socializmus". Podujatie bude doplnené aj kultúrnym programom.