Halálozás
Správa o smrti kalvínskeho farára Abraháma Édesa [1831]-1911. Zomrel vo veku 80 rokov, 51 rokov manželstva a 56 rokov pôsobenia ako duchovný. Bol otcom humenského stredoškolského učiteľa rezbárskej školy Júliusa Édesa. (Menovaný bol "sályi és daróczi lelkész".) * obce, kde pôsobil ako duchovný ostávajú na prebádanie sú: Sály, Sálya, Sályi..., Darócz nemôžu byť Šarišské Dravce, nakoľko tu nepôsobili reformovaní evanjelici (kalvíni).